keskiviikko 25. helmikuuta 2009

24.2 Tiistai

Piti olla liikkeellä hyvissä ajoin, ennen kuin aurinko alkaisi kunnolla lämmittämään, koska pitäisi olla tekemisissä aurinkolämmityksen kanssa. Järjestelmä piti tyhjentää, vaihtaa ilmakellon vuotava venttiili ja vaihtaa nesteet glykoliin. Kennoja oli neljä kaiken kaikkiaan ja glykoli pumpattiin koepaine pumpulla, saihan siinä hetken pumpata, vaikkei painetta laitettu kuin 3 baaria.
Uusittu ilmakellon sulku
Yks paneeleista

Seuraavaksi mentiin korjaamaan wc pönttö. Idoa tuo ei ollut nähnytkään, sisällä oli pikkusen eri näköiset systeemit. Varaosia täkäläisiin pyttyihin löytyy samaan tapaan kuin Idoihinkin, tuostakin pytystä uusittiin samalla kaikki sisuskalut.
Pöntön vanhat sisukset

Ennen päivän loppumista kunnostettiin vielä yks varaaja. Otettiin vastukset ulos ja puhdistettiin ne kalkista. Täälläpäin kun on aika kalkkinen vesi, noissakin vastuksissa oli jo parin millin kalkki kerros. Kalkin hajottaja on lähes ehdoton täällä. Sähkäri tarkisti vielä että varaajan vastukset on täysin kunnossa, samalla tarkasti myös muut kytkennät, että toimii kuten pitääkin.

Ei kommentteja: