keskiviikko 25. helmikuuta 2009

25.2 Keskiviikko

Ensimmäinen uudisrakennus täällä jolla olin mukana. Kaikki on vielä alkutekijöissään, vain vesijohto oli vedetty taloon. Tänään oli tarkotuksena laittaa ensimmäinen kerroksen viemärin päät kuntoon valua varten. Tähän taloon viemäreitä ei tehty liimattavilla osilla, vaan laatikoista löytyi KWH-Pipen osia. Yksi täkäläinen lvi liike myy KWH:n osia, jossa jouduttiinkin käymään, koska työmaalla ei ollu ainuttakaan 50 osaa. Kyseisen liikkeen lattialla oli myös aikamoinen kasa Outokummun kuparia, taitaa suomesta eksyä enemmänkin osia sinne. Takaisin työmaalle mentiin oikoreittiä.
Kurankerääjä mallattuna paikalleen
Viemäriä kuva1
Viemäriä kuva2
Oikoreitti ja kyllä oli siinä tie :)

Kun hommat oli tuolla tehty lähdettiin korjaamaan putkivuotoa. Yhden t-haaran juotos oli alkanut vuotaa. Todettiin että koko t-haara täytyy vaihtaa, niin homma jätettiin sitten ens viikkoon, samalla on sitten muutakin hommaa siellä. Siellä oli hienot systeemit uima-altaalle, pitää ottaa kuva niistä myöhemmin.

Sitten oli vielä vesipostin asennus ja pesukoneen kytkentä. Vesiposti oli helppo etappi, kun jakotukki oli ihan vieressä ja varaus oli valmiina. Vesipostin osat haettiin vielä matkalla. Pesukoneelle oli hana valmiina, mutta poisto oli vain viemärin pää seinässä, siihen sitten liimailtiin kunnon poistoliitin. Tähän taloon oli aikaisemmin tehty jo paljon putki töitä laajennuksen yhteydessä. Laajennuksessa oli rakennettu myös sauna kunnon suihkutiloilla. Moni omakotitalo jossa on tullut nyt käytyä on olleet aika komeita, yhdessä oli jopa oma hissi ;)
Valmis vesipostin asennus

1 kommentti:

Egert Viitala kirjoitti...

Hienoa sait linkit toimimaan. Olet ollut ahkerana. Olen to-illalla mesessä.hyvä :) t: Egert