keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

2.3 Maanantai

Viikko alotettiin korjaamalla putki vuoto, joka käytiin viime viikolla kattomassa. Nyt oli tarvittavat puristeosat mukana että saatiin vuotava t-haara vaihdettua. Tilan ahtauden takia hommassa ei voitu käyttää liukumuhveja pysty putkeen jotta saataisiin uus t-haara väliin, päädyttiin siis käyttämään tinattavia osia. Tuossa ohessa piti vielä vaihtaa vesipumppuun letkut. Vesipumppuun kun oli laitettu suoraan kupariputket kiinni ja niinpä pumpun käynnistä kuului resonanssi ääniä yläkertaan asti. Nyt siis pitäis saada resonanssi ääni poistettua vaihtamalla letkut kuparien tilalle. Kuva kertokoot lopputuloksen.
Vuotava t-haara
Ja korjattuna
Vesipumppu, alkutilanne
Vesipumppu, homma valmis

Koko homma yhdessä kuvassa
Uima-altaan automatiikkaa

Seuraava homma oli samassa paikassa kun oltiin viime maanantaina purkamassa vessan kalusteet. Suunnitelmiin oli tullu pientä muutosta ja näin vessanpöntölle menevä putki piti saada piiloon. Eipä siinä kun piikattiin seinään railoa putkelle että saatiin se laattojen alle piiloon. Myös vessaan tulevien vesijohtojen paikat piti siirtää katon rajaan, ja tuoda kotelossa alas.

Tulikin vähän normaalia pidempi päivä. Käytiin vielä vaihtamassa pieneen lämminvesivaraajaan sähkövastus, mutta eipähän tuo nyt iso homma ollut, kun vaan saatiin sopiva vastus varastolta.

Ei kommentteja: