keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

4.3 Keskiviikko

Aamulla oli vessan vesijohdon muutos. Samassa paikassa kun oltiin eilen purkamassa suihkun putket Vessalle oli vedetty oma putki, joka piti vielä upottaa seinään. Piti vähän purkaa vasta paneloitua seinää ja piikata railo putkelle. Hyvännäkönen oli sähkökeskus, ja vielä täys virta päällä.
Vessan putki valmiina
Sähkökeskus

Päivällä saatiin sitten varaajakin asennettua. Aika hurjalta tuntu nostaa tollanen 200 litran säiliö seinälle. Pakkohan sitä oli vielä tukea, ettei pelkästään omilla kannakkeilla siellä roikkunu parilla pellin lätyskällä. Kytkemisessä käytettiin letkua, vähän turhankin helppoa J Tyhjennettiin vielä aurinkolämmitystä vähän että saadaan asennettua siihen kiertopumppu. Aikasemmin kun tuo on ollut vapaa kierrolla ja siihen tarkotukseen liian pienellä putkella, niin eipä tuo ole oikeen kunnolla toiminu. Huomenna sitten taas jatketaan hommaa.
Varaaja paikallaan

Illalla oli vielä erittäin tärkeä homma, eli työauton katsastus. Tai oikeastaan katsastus oli jo suoritettu, nyt oli vaan jälkinäyttö. Vähän on erilainen katsastus systeemi, autosta ei saa nousta ulos ja katsastusmies ei aja autoa ollenkaan. Auto ajetaan vaan pitkän hallin läpi ja katsastusmies kattoo kaikki kuntoon. Nyt jälkitarkastuksessa katto vaan että puutteet oli korjattu. Eikä ole katsastusasemia joka nurkalla niin kun Turussa, täältä lähin on Malagassa. Onhan se tärkeä osa työtä että on työauto kunnossa.

Ei kommentteja: