keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

3.3 Tiistai

Tänään oli sitten viime viikolla huolletun varaajan asennus. Talossa oli alun perin kaks varaajaa, joista toinen on hajonnu. Hajonneen tilalle olis siis tarkotus vaihtaa tuo iso varaaja ja toinen vanhoista jätetään varalle. Olihan tuolla sitten vielä lattialämmitys pumpun vaihto, yhden kiertopumpun asennus ja paisunta-astian asennus. Tänään saatiin vanha varaaja pois pelistä ja lattialämmityksen pumppu vaihdettua, huomenna mennään sitten jatkamaan.
Vanhat varaajat
Huollettu varaaja tulossa

Piti mennä vielä purkamaan yhdet suihkukalusteet ja laittamaan sulut. Ennen putket oli pintana ja nyt ne pitäis saada kaikki piiloon. Tärkeintä oli nyt vaan saada sulut paikkaansa ja vanhat putket pois edestä. Vesijohdot tulee huoneen ylänurkasta suihkutilaan ja suihku on vastakkaisella puolella huonetta, putket pitää siis railottaa lattiaan. Tästä jatketaan myöhemmin.

1 kommentti:

Egert Viitala kirjoitti...

Hienoa Jukka!
Olet saanut tehtyä kuviin linkit siten että niillä on kuvaa kuvaavat nimet. Hyvää työtä muutenkin! Jatka samaan malliin.

t:Egert
ps.Samalla rivillä jossa oli työkalu jolla teit linkin on myös vasemmalta laskettuna 6. työkalu jolla voit halutessasi lisätä kuvan suoraan tekstiin.